google-site-verification: google9defd76cf46a108e.html

Apple Watch: Nu er det bedst at købe det


Apple Watch er et fremragende ur – hvis du kan finde ud af, at bruge det.

Jeg købte mit Apple Watch 3 for en måned siden og har ikke set mig tilbage siden. Dette er mit første Apple Watch og jeg er svært tilfreds med mit køb. 

Apple Watch gør typiske Smartwatch exceptionel godt. Det føles intuitivt at tjek ur, dato, vejret, notifikationer og sågar kontrollere andre Apple enheder. Faktisk er der nogle ting, den er bedre til end andre Apple enheder.

Apple Watch er et stærkt værktøj til at holde styr på dine sundhedsfakta. Det giver meget forskellig og fuldbyrdet feedback i løbet af dagen. Derudover er det let at se, hvorvidt du indfrier dine daglige mål. Apple Watch er en motivator uden at være træls, fordi uret opmuntrer dig hele tiden. 

Hvis du endnu ikke har investeret i et Apple Watch, så er det nu du skal slå til. Det er det bedste tidspunkt at købe og nedenfor følger en række begrundelser.

 

Apple har lige redesignet Apple Watch

Så der går tid, før de opdaterer igen

Det seneste Apple Watch – Series 5, blev udgivet i september måned, så du kan roligt regne med, at der går noget tid før der kommer endnu et. 

De nyere udgaver af Apple Watch – det vil sige fra Series 3 og frem – er mere brugervenlige. Blandt andet er displays’ene større, 40 og 44mm sammenlignet med 38 og 42mm og uret er tyndere. De nye ure er også hurtigere end de ældre modeller. Apple sagde for eksempel, at S4-chippen kan opnå op til det dobbelte af S3-udgaven. 

De nyere Apple Watch ure har eksklusive ureflade, inklusive inforgraf-modulær ansigt, der giver mulighed for at se meget information på en gang. WatchOS 6 giver Apple watch endnu flere stilfulde tilføjelser. Apple watch 4 kan udføre elektrokardiogrammer takket være en ny hjertesensor. Apple watch er den første enhed der er EKG godkendt af de amerikanske institutioner Food and Drug Administration og American Heart Association. Med alle forbedringer der er lavet på Apple Watch 4, er nu det bedste tidspunkt at købe et sådant , hvis man er på udkig efter et Smartwatch ur.

 

 

Apple watch gør dig klar til sommeren

Med sommeren på vej, er det endnu en god grund til at købe et Apple watch. Med Apple watch er det nemt at komme udenfor og bevæge sig. Uret tracker ikke blot din motion i løbet af dagen, men du kan også sætte nogle personlige mål, hvortil et Apple watch vil motivere dig, så du kan indfri dem.

Personligt synes jeg, at Apple watch er den bedste personlige træner jeg har haft. Uret bemærker hvis du har været stillesiddende for længe eller er bagud på dine daglige mål og påminder dig om, at du skal bevæge dig.

Udover dette, kan Apples Smartwatch også gøre dit liv noget nemmere. Her er en række af urets funktioner:

  • Hvis koblet rigtigt til, kan et Apple watch låse en Macbook op 
  • Det kan være en fjernbetjening til Apple TV
  • Som vi har skrevet i vores anmeldelse af Apple Watch 3, kan uret også finde din telefon hvis du taber denne.

Alt i alt, bidrager uret til at gøre dit liv meget nemmere. Hvorfor så udsætte et godt liv når du kan få det nu?