google-site-verification: google9defd76cf46a108e.html

Om os

Tjeksmartwatch er en hjemmeside, der er stiftet af, mig selv, iværksætteren Farid Naibkhail. Jeg har altid været fascineret af teknologiske opfindelser og gadgets, hvilket har resulteret i en bred viden om især nyere opfindelser. Smartphones og Smartwatches er især noget jeg har brugt meget tid på at studere og dermed bygge megen viden og erfaring op omkring.

Min baggrund er, at jeg har en BA i International Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet, hvor jeg pt er i gang med min kandidatuddannelse International Erhvervskommunikation, som er den naturlige overbygning til BA’en.

Min interesse i Smartwatch ure har altid været der. Lige siden de første pulsure, har jeg ventet på at de blev videreudviklet. 
Noget der satte min interesse for Smartwatch ure på prøve, var at der stort set ikke fandtes andre sider, hvor man kunne finde information om urene uden at blive tvangsfodret med salgstilbud på dem. Jeg har skulle finde mange forskellige sider, der ikke specialiserer sig inden for emnet, så de har ikke nødvendigvis vidst alt, man behøvede at vide. Derfor har det været surt-tjent viden og erfaring jeg har samlet mig omkring Smartwatch ure, som vi på Tjeksmartwatch holdet, vil videreformidle på bedste vis. Netop for at tilbyde den platform jeg selv har manglet i sin tid. 

Det der adskiller Tjeksmartwatch fra andre sider, er nemlig den objektive vurdering af Smartwatch ure ift. butikskæder, der vejleder om urene, er at de har salg for øje. Vi, hos Tjeksmartwatch har intet at sælge. Derfor vil den vejledning aldrig rigtig være objektiv.
Hos Tjeksmartwatch får du en objektiv vurdering af Smartwatch ure i form af anmeldelser, sammenligninger og endeligt en prisliste på de forskellige ure og modeller, så du ved hvor du kan handle billigst. 

Farid og resten af holdet bag siden ved meget om marketing og Smartwatch ure, men for at vores vurderinger af dem ikke skal blive præget af personlige præferencer, har vi i samarbejde med eksperter inden for faget udviklet både vores anmeldelser og ikke mindst sammenligninger.

Vores mål, vision og mission kan opsummeres i en enkelt sætning: Vi laver det hårde arbejde for, at du skal kunne træffe en velovervejet beslutning. 
Det håber vi også, at I kan se i vores arbejde.